• MAATWERK MEUBILAIR
  • VAN ONTWERP TOT REALISATIE
  • KWALITEIT
  • IEDER PROJECT UNIEK
 

Stappenplan

stappenplan-kennismaking-monster-meubel.jpg

1. Kennismaking

Wij zijn en blijven graag in contact met onze klanten. Dat start al bij de eerste kennismaking. Monster Meubel ondersteunt en adviseert u graag bij in uw interieur- en woonwensen. U bent van harte welkom in onze showroom in Rotterdam. Maak een afspraak voor aandacht op maat en onder het genot van een kop koffie bespreken we de wensen van uw aanstaande project. Kiest u voor een nieuw meubel, een totale inrichting of zoekt u ondersteuning voor uw project- of praktijkinrichting? Onze adviseurs staan u graag te woord. We werken met korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

Maak een afspraak
stappenplan-ontwerp-monster-meubel.jpg

2. Ontwerp

Op basis van uw wensen en voorwaarden, gaan wij aan de slag met het ontwerpproces. Op locatie kunnen wij eventueel de situatie opnemen en u adviseren. Binnen de kaders en mogelijkheden van uw project, zorgen onze ontwerpers voor een op maat gemaakt ontwerp. Alle details worden vermeld, zodat uw project vorm krijgt op papier en een realistische weergave is van het eindproduct. De mogelijkheden op het gebied van kleuren, afwerking en materiaalgebruik is van tevoren met u afgestemd. Precies zoals u het wenst.

stappenplan-productieproces-monster-meubel.jpg

3. Productieproces

Vooraf vindt er een inmeetmoment plaats bij u op locatie en bent u akkoord gegaan met de offerte, dan kan het echte werk beginnen. We nodigen onze klanten vaak uit voor een ‘kijkje in de keuken’. In onze eigen meubelfabriek gaan de meubelmakers aan de slag met uw project. Wij werken met hoogwaardige materialen, vakkundige meubelmakers en moderne computergestuurde machines om onze beloofde kwaliteit waar te kunnen maken. In onze meubelfabriek worden elke dag bijzondere ontwerpen opgeleverd voor de interieurs van onze zakelijke klanten en particulieren.

stappenplan-realisatie-monster-meubel.jpg

4. Realisatie

Wanneer de productie is afgerond, maken we een afspraak voor de plaatsing bij u thuis, op het werk of praktijk. Alles verloopt via een nauwkeurige planning en bij ons geldt: afspraak is afspraak. Dat is onze Rotterdamse mentaliteit en aanpak, waar we al vele klanten mee hebben bediend. Op de dag van de plaatsing, blijven wij continue met u in contact. Wij vertrekken niet voordat alles naar wens is. Service is voor ons een vanzelfsprekendheid. Onze klanten komen niet voor niets met nieuwe opdrachten bij ons terug.

Scroll naar boven