• MAATWERK MEUBILAIR
  • VAN ONTWERP TOT REALISATIE
  • KWALITEIT
  • IEDER PROJECT UNIEK
 

Praktijkinrichting

Bij Monster Meubel kunt u terecht voor praktijkinrichting op maat. Wij zijn gespecialiseerd in interieurs voor de medische sector en ondersteunen huisartsen, tandartsen, orthodontisten, fysiotherapeuten en andere specialisten op het gebied van interieurconcepten. De inrichting van uw praktijk moet functioneel zijn, en daarnaast voldoen aan de geldende normen.

Praktijkinrichting op maat

Dat betekent een veilige en hygiënische ruimte voor cliënt en specialist. Niet alleen de behandelruimte kunnen wij volledig inrichten volgens de normen, ook de ontvangst- en wachtruimte in uw praktijk pakken wij graag aan. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de branche, spreken wij de taal van de specialisten.

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de branche, spreken wij de taal van de specialisten.

Wij weten wat er komt kijken bij de inrichting van een professionele praktijk en werken al dan niet samen met de aannemer en architect. Ook kan Monster Meubel de coördinatie van het gehele project op zich nemen. Wij verzorgen met dezelfde service en gedrevenheid bouwkundige aanpassingen, aanpassen van technische installaties, wand-, vloer- en plafondafwerking. Voor een coherent totaalconcept.

praktijkinrichting-monster-meubels.png

Meer informatie

Wilt u meer informatie over interieurconcepten en meubels voor uw praktijk? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder met uw project.

Maak een afspraak

Stappenplan

stappenplan-kennismaking-monster-meubel.jpg

1. Kennismaking

Monster Meubel ondersteunt en adviseert u graag bij in uw interieur- en woonwensen.

stappenplan-ontwerp-monster-meubel.jpg

2. Ontwerp

Binnen de kaders van uw project, zorgen we voor een op maat gemaakt ontwerp. 

stappenplan-productieproces-monster-meubel.jpg

3. Productieproces

In onze eigen meubelfabriek gaan de meubelmakers aan de slag met uw project.

stappenplan-realisatie-monster-meubel.jpg

4. Realisatie

Wanneer de productie is afgerond, maken we een afspraak voor de plaatsing.

 
opstellingen-volgens-geldende-normen-monster-meubel.jpg

Opstellingen volgens geldende normen

Speciaal voor deze branche ontwerpt, produceert en plaatst Monster Meubel interieurs. Op basis van uw wensen en geldende normen ontwerpen we de praktijkinrichting naar wens. Na het ontwerp volgt de productie. Vakkundige meubelmakers gaan in onze eigen meubelfabriek aan de slag met het vervaardigen van balies, bureaus, kastsystemen, pantry’s en andere meubelstukken. Met onze stoot- en krasvaste materialen worden praktische en hygiënische opstellingen gerealiseerd. Er wordt rekening gehouden met de ergonomie van de ruimte voor de oplevering van veilige en functionele ruimtes voor specialist en cliënt. Al in ons adviesgesprek houden we rekening met alle wensen en zetten we onze kennis en expertise in voor een passend voorstel.

Bent u van plan om een praktijk te openen, verbouwen of is uw meubilair toe aan vervanging? Monster Meubel staat voor u klaar. Neem contact op voor meer informatie over onze praktijkinrichtingen op maat. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Rotterdam, dan zorgen wij voor de koffie.

Maak een afspraakBekijk projecten

Scroll naar boven