• MAATWERK MEUBILAIR
  • VAN ONTWERP TOT REALISATIE
  • KWALITEIT
  • IEDER PROJECT UNIEK
 

Inrichting particulier

Uw interieur is het verlengde van uw persoonlijkheid. Wanneer u thuiskomt, wilt u kunnen genieten van elke ruimte en alles wat erin staat. Met een maatwerk interieur kunt u elke ruimte optimaal benutten en heeft u een uniek meubelstuk in huis, geheel naar uw wensen ontworpen en uitgevoerd.

Interieurs en meubels op maat

Monster Meubel heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van interieurconcepten en meubels voor particulieren. U kunt bij ons terecht voor het leveren en monteren van complete keukens, badkamermeubels, boekenkasten, garderobekasten, thuiswerkplekken en meer. In onze ontwerpen maken wij gebruik van een meubelsysteem, maatwerk, of een combinatie hiervan.

Wij voorzien u van professioneel advies, zodat de mogelijkheden helder en concreet zijn.

In de praktijk zien wij vaak dat particulieren een bepaald idee hebben over de inrichting, maar geen idee hoe ze dit kunnen realiseren binnen de gewenste randvoorwaarden. Monster Meubel gaat met u in gesprek en voorziet u van professioneel advies, zodat de mogelijkheden helder en concreet zijn. Samen met u gaan we aan de slag met een ontwerp. Wanneer uw meubels in productie gaan, bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze eigen meubelfabriek.

inrichting-particulieren-monster-meubels.png

Meer informatie

Wilt u meer informatie over interieurconcepten en meubels voor particulieren? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder met uw project.

Maak een afspraak

Stappenplan

stappenplan-kennismaking-monster-meubel.jpg

1. Kennismaking

Monster Meubel ondersteunt en adviseert u graag bij in uw interieur- en woonwensen.

stappenplan-ontwerp-monster-meubel.jpg

2. Ontwerp

Binnen de kaders van uw project, zorgen we voor een op maat gemaakt ontwerp. 

stappenplan-productieproces-monster-meubel.jpg

3. Productieproces

In onze eigen meubelfabriek gaan de meubelmakers aan de slag met uw project.

stappenplan-realisatie-monster-meubel.jpg

4. Realisatie

Wanneer de productie is afgerond, maken we een afspraak voor de plaatsing.

 
maatwerk-op-basis-van-uw-wensen-monster-meubel.jpg

Maatwerk op basis van uw wensen

Elke woonruimte heeft een eigen indeling en maten. Met standaard maten komt u vaak niet goed uit. Wij hebben voor u de juiste maatwerkoplossingen. Meubels voor uw woonkamer, werkruimte, keuken, slaapkamer en meer. Precies in de stijl die u wenst, en altijd van topkwaliteit. Ook kan Monster Meubel de complete verbouwing voor u coördineren. We werken met vaste onderaannemers voor onder meer elektra en loodgieterswerk. Tijdens het gehele proces zijn wij uw aanspreekpunt, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en op welk moment.

Staat u op het punt om uw woning of specifieke ruimte in te richten, te herinrichten of is uw meubilair toe aan vervanging? En kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Monster Meubel staat voor u klaar. Neem contact op voor meer informatie over een interieur op maat. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Rotterdam, dan zorgen wij voor een kop koffie.

Maak een afspraakBekijk projecten

Scroll naar boven